Кошик
333 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 14:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (95) 777-79-60
Swayze
Кошик

Молокосвертувальний фермент «Мейто»

25 ₴/100 шт./100 шт.

Мінімальне замовлення — 4 100 шт.

Показати всі оптові ціни
  • В наявності
  • Тільки оптом
Молокосвертувальний фермент «Мейто»
Молокосвертувальний фермент «Мейто»В наявності
25 ₴/100 шт./100 шт.
+380 (95) 777-79-60
0957777960 личный
+380 (95) 777-79-60
0957777960 личный
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Японський пепсин  дасть Вам змогу легко приготувати смачний сир, бринзу в домашніх умовах.                                             Пепсин  Meito застосовується під час виробництва м'яких і твердих сортів сиру як у домашніх умовах, так і на виробництвах. За допомогою пепсину Meito можна виготовити: звичайний домашній сир, розсольні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito — натуральний продукт, що містить  ферменти  , які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужному ферменту. Але Meito водночас не містить тварин і хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових якостях сиру.

Meito зроблений за допомогою ферментації та подальшого сушіння рослинного харчового гриба.



Витрата: 1 г на 100 л молока;   

Бринза. Рецепт на 3 л. молока.

1. Розчиніть "Мейто" у 250 мл. холодної кип'яченої води.

2. Додайте 10 мл. (2 ч. л.) розчину в підігріте до 35-40 г. домашнє свіже некип'яче молоко. Перемішайте.

3. Через 25-30 хвилин процідіть. Чим більше сироватки стече, тим твердіше буде сир

        

Моцарела. Рецепт на 3 л. молока

1. Розчиніть "Мейто" у 250 мл. холодної кип'яченої води.

2. Додайте сік 1 лимона (або 0,5 ч. л. лимонної кислоти), розбавлений у 50 г. холодної кип'яченої води в підігріте до 70 г. домашнє некип'яне свіже молоко. Перемішайте.

3. Додайте 7,5 мл розчину "Мейто" (1,5 ч.л.). Перемішайте.

4.  Через 10-15 хв (тривалість процесу залежить від якості та сиропридатності молока) поріжте сирну масу на невеликі кубики, процідіть ідайте сироватку повністю стекти.

5. Підігрійте в мікрохвильовці на 1 хв і злийте сироватку сто відділилася від сиру (2 рази). 

6. Замісіть як тісто. Скатайте в невеликі кулі.

7. Кульки вже готової моцарели помістіть у солоний розчин (2 ст. л. на 2 л. води).                                                            

Фета. Рецепт на 1 л. молока.

1. Розчиніть "Мейто" у 250 мл. холодної кип'яченої води.

2. Додайте 100 г. сметани в підігріте до 35-40 г. пастеризоване молоко та перемішайте.

3.   Додайте 25 мл розчину "Мейто" (5 ч.л. Посолите.

4. Загорніть ємність у ковдру та залиште на 9-10 годин (тривалість процесу залежить від якості та сиропридатності молока) біля батареї (можна використовувати мультиварку або йогуртницю для підтримки температури.)

5. Процідіть через марлю або тканину. Поместите под пресс.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 25 ₴/100 шт.
  • Мінімальне замовлення: 4 100 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner