Сухий фермент для сиру
25 ₴
Мінімальне замовлення — 4 шт.
Показати всі оптові ціни- В наявності
- Тільки оптом
Meito проведений за допомогою ферментації і подальшої сушки рослинного харчового гриба.
Витрата: 1 г на 100 л молока;
Бринза. Рецепт на 3 л. молока.
1. Розчиніть "Мейто" 250 мл холодної кип'яченої води.
2. Додайте 10 мл (2 ч. л.) розчину у підігріту до 35-40 гр. домашнє свіже некип'яченого молока. Перемішайте.
3. Через 25-30 хвилин процідіть. Чим більше сироватки стече, тим міцнішою буде сир
Моцарелла. Рецепт на 3 л. молока
1. Розчиніть "Мейто" 250 мл холодної кип'яченої води.
2. Додайте сік 1 лимона (або 0,5 ч. л. лимонної кислоти), розведена в 50 р. холодної кип'яченої води підігріте до 70 гр. домашнє некипяченное свіже молоко. Перемішайте.
3. Додайте 7,5 мл розчину "Мейто" (1,5 ч. л.). Перемішайте.
4. Через 10-15 хв. (тривалість процесу залежить від якості і сыропригодности молока) поріжте сирна маса на невеликі кубики, процідіть идайте сироватці повністю стекти.
5. Підігрійте в мікрохвильовці на 1 хв. і злийте сироватку сто відокремилася від сиру (2 рази).
6. Замісіть тісто. Скачайте в невеликі кульки.
7. Шарики уже готовой моцареллы поместите в соленый раствор (2 ст. л. на 2 л. воды).
Фета. Рецепт на 1 л. молока.
1. Растворите "Мейто" в 250 мл. холодной кипяченой воды.
2. Добавьте 100гр. сметаны в подогретое до 35-40 гр. пастеризованное молоко и перемешайте.
3. Добавьте 25мл. раствора "Мейто" (5 ч.л..Перемешайте. Посолите.
4. Загорніть ємність в ковдру і залиште на 9-10 годин (тривалість процесу залежить від якості і сыропригодности молока) біля батареї (можна використовувати мультиварку або йогуртницю для підтримки температури.)
5. Процідіть через марлю або тканину. Помістіть під прес.
- Ціна: 25 ₴
- Мінімальне замовлення: 4 шт.