Кошик
333 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 14:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (95) 777-79-60
Swayze
Кошик

Сухий фермент для сиру

Сухий фермент для сиру, фото 2

25 ₴

Мінімальне замовлення — 4 шт.

Показати всі оптові ціни
  • В наявності
  • Тільки оптом
Сухий фермент для сиру
Сухий фермент для сируВ наявності
25 ₴
+380 (95) 777-79-60
0957777960 личный
+380 (95) 777-79-60
0957777960 личный
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Японський пепсин дозволить Вам легко приготувати смачний сир, бринзу в домашніх умовах. Пепсин  Meito применяется при производстве мягких и твёрдых сортов сыра как в домашних условиях, так и на производствах. С помощью пепсина Meito можно изготовить: обычный домашний сыр, рассольные сыры (брынза, сулугуни, фета и пр.), а также практически все известные твёрдые сорта сыра. Meito - натуральный продукт, содержащий  ферменты  , которые по своему аминокислотному составу идентичны телячьему сычужному ферменту. Но Meito при этом не содержит животных и химических компонентов, что благоприятно сказывается на сроке хранения и вкусовых качествах сыра.

Meito проведений за допомогою ферментації і подальшої сушки рослинного харчового гриба.



Витрата: 1 г на 100 л молока;   

Бринза. Рецепт на 3 л. молока.

1. Розчиніть "Мейто" 250 мл холодної кип'яченої води.

2. Додайте 10 мл (2 ч. л.) розчину у підігріту до 35-40 гр. домашнє свіже некип'яченого молока. Перемішайте.

3. Через 25-30 хвилин процідіть. Чим більше сироватки стече, тим міцнішою буде сир

        

Моцарелла. Рецепт на 3 л. молока

1. Розчиніть "Мейто" 250 мл холодної кип'яченої води.

2. Додайте сік 1 лимона (або 0,5 ч. л. лимонної кислоти), розведена в 50 р. холодної кип'яченої води підігріте до 70 гр. домашнє некипяченное свіже молоко. Перемішайте.

3. Додайте 7,5 мл розчину "Мейто" (1,5 ч. л.). Перемішайте.

4. Через 10-15 хв. (тривалість процесу залежить від якості і сыропригодности молока) поріжте сирна маса на невеликі кубики, процідіть идайте сироватці повністю стекти.

5. Підігрійте в мікрохвильовці на 1 хв. і злийте сироватку сто відокремилася від сиру (2 рази).

6. Замісіть тісто. Скачайте в невеликі кульки.

7. Шарики уже готовой моцареллы поместите в соленый раствор (2 ст. л. на 2 л. воды).                                                                  

Фета. Рецепт на 1 л. молока.

1. Растворите "Мейто" в 250 мл. холодной кипяченой воды.

2. Добавьте 100гр. сметаны в подогретое до 35-40 гр. пастеризованное молоко и перемешайте.

3.   Добавьте 25мл. раствора "Мейто" (5 ч.л..Перемешайте. Посолите.

4. Загорніть ємність в ковдру і залиште на 9-10 годин (тривалість процесу залежить від якості і сыропригодности молока) біля батареї (можна використовувати мультиварку або йогуртницю для підтримки температури.)

5. Процідіть через марлю або тканину. Помістіть під прес.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 25 ₴
  • Мінімальне замовлення: 4 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner